29/6 2009

twitter moe

2

De laatste tijd kwam twitter een beetje mijn oren uit. Ik zag het bos niet meer door de bomen. Een overvloed aan berichten van mensen die al dan niet iets zinnigs te zeggen hadden. Dat op zich is natuurlijk zeer subjectief wat al dan niet zinnig is. Ik heb twitter dan maar eens een weekje of twee dicht gesmeten en ik had niet direct een gemis in mijn leven. Maar anderzijds wil ik wel op de hoogte blijven van het wel een wee van mensen die ik interessant, mooi of gewoon persoonlijk ken. Dus ik heb net even een opkuis gehouden, 150 contacten er uit geflikkerd. Diegene die overblijven behoren tot het bovengenoemde lijstje of tot de categorie: “mens erger je”. Want ik moet toegeven dat ik een anatal mensen gewoon volg omdat ik er mij dan extra kan aan irriteren… ja zo ben ik wél!

in G33k , Opinion Tags:

2 Responses to “twitter moe”

  • Heb dat ook eens gedaan.. ik zou dat eigenlijk nog eens moeten doen, want op den duur komt dat terug :s

  • nadja said

    Ik snap nog steeds niet de meerwaarde van Twitter als je al Facebookt. Vertel het me maar niet, anders zit ik ook vast. Of toch. Of niet. Of…

Leave a Reply