26/6 2009

droevig

1

Droevig nieuws allemaal deze week. Karel Van Miert, Yasmine, Wacko Jacko, … en we leven allemaal mee met de mensen wie een geliefde hebben verloren.

Wat mij voor de borst stootte was het feit dat een meisje op de radio zei deze morgen dat ze het bericht van Michael Jackson’s overlijden even schokkend vond als het bericht van 9/11. Dat is gewoon niet te vergelijken… ik begrijp niet dat je durft zo een vergelijking te maken. Een regelrechte massamoord vergelijk je toch niet met iemand die door een hartaanval sterft. Daar doe je alle slachtoffers van 9/11 oneer met aan.

in Opinion Tags:

One Response to “droevig”

  • Al de massa moorden die in Afrika gebeuren, genocide in servie vroeger. Allemaal erg maar het zal me minder schokkeren dan als er iemand uit mijn naaste familie moest overlijden. Ben ik dan ook moreel verwerpelijk?

    Kan best zijn dat dit voor dat meisje even erg is. Ze is at least nog geschokkeerd over iets…

    Als je nu al gaat bepalen hoe mensen zich moeten voelen bij bepaalde gebeurtenissen ga je wel heel ver :D

Leave a Reply