6/6 2009

Vlagstraat

1

Om één of andere reden stond ik vandaag in de Vlagstraat in Antwerpen in de buurt van het Stuyvenberg ziekenhuis. Ik was daar niet toevallig, de straat had één of ander feestje georganiseerd en er was wat te drinken en te eten om de buren wat te leren kennen. Vrienden van ons wonen in die straat, wij waren daar gewoon als gast. Wat me vooral opviel was het mini-wereldje dat zich afspeelde in de afgezete straat. Onder de ogen van hun ouders die over moeilijke dingen praatten of gewoon al te veel gedronken hadden waren de kinderen gewoon koning. Geen verkeer, een hoop vertier en veel kameraadjes om met te spelen. Deze was zeker de koning van de straat… hij kwam spontaan voor mijn lens staan en nam een coole pose aan:

Vlagstraat

[more picsfull screen]

One Response to “Vlagstraat”

  • micheke said

    laat me raden: opsinjorentoestanden in de vlagstraat? :)

Leave a Reply