5/6 2009

slechte baasjes

2

Naast ons is een Aldi. Dat betekent veel over en weer geloop maar dat stoort niet. Wat wel stoort is mensen die met hun hond naar de Aldi gaan en hun hond buiten aan de omheining van ons appartementsgebouw vastbinden en dan naar binnen gaan om op hun rustige gemak inkopen te doen. Ondertussen staan de desbetreffende beesten te blaffen, keffen, grommen, … en dat meestal voor een uurtje. Dat is dus héél lastig. Eenmaal heb ik er eens een dame op aangesproken dat dit wel heel enerverend is. Ik werd prompt uitgescholden, wat volgens mij er op wees dat ze dit verwijt al vaak heeft gehoord en dus al direct in verdediging schoot. Talloze malen heb ik al overwogen om gewoon de les los te maken om van het gekef verlost te zijn. Maar dat kan ik die hond niet aan doen want die loopt zichzelf dan waarschijnklijk een ongeluk onder een wagen…. ! Het stoort me mateloos dat mensen zo blind kunnen zijn voor hun omgeving en enkel met zichzef bezig zijn.

Slechte Baasjes

2 Responses to “slechte baasjes”

Leave a Reply