22/5 2009

Vercorin

1

Ondertussen zitten we al twee dagen in Vercorin, Zwitserland met @Nodesktophero. Er zijn een paar dingen die we hier te volle kunnen doen: genieten van de rust en de prachtige natuur, bergwandelingen, lekker eten, chillen én scheuren met uw 2 liter over de bergwegen, das ook altijd lekker genieten. Dan voel je pas echt wat rijden is. En ‘t is hier vandaag 26 graden geweest, beter kan je het gewoon niet hebben. Lang geleden dat ik nog zo heb kunnen genieten van rust en natuur. (Behalve als ik aan ‘t scheuren was met de auto.) Ik heb altijd al een voorkeur voor de bergen gehad, je hebt daar geen oneindig zicht zoals over de zee. Elke bocht in de bergen brengt je een nieuwe verrassing en in de bergen ben je ook veel afhankelijker en onderheviger aan de natuurelementen. Terwijl het in het dal en op de bergwand heerlijk zomert is het aan het stormen en gieten op de bergtop. Uitersten, daar ben ik altijd al fan van geweest.

Vercorin

view big

One Response to “Vercorin”

  • ysabje said

    de foto is verbluffend. Het lijkt wel een miniatuur. Alsof er een barbie zit. En het stukje gras dat je onder de tafel ziet maakt het nog raarder. Geweldige foto. Echt.

Leave a Reply