10/5 2009

Up North

3

Vandaag naar Amsterdam gereden, in eerste plaats om te gaan kijken in ‘t FOAM naar de expositie van Richard Avedon. Prachtige beeldmateriaal heeft die kerel, ik was bijzonder onder de indruk van een aantal expressies… Als u binnen dit en drie dagen nog in Amsterdam moet zijn dan kan u nog snel binnenwippen want de tentoonstelling loopt ten einde op 13 mei.

Verder zijn we gewoon wat gaan slenteren door de stad, ‘t is verbazend hoe goed ik mijn weg daar nog kende en hoe ik blindelings nog naar mijn oude woonst in Oud West kon rijden.  En direct viel mij de charme van de stad weer op: iedereen op de fiets, aan ‘t varen op de grachten, rustig sleffend naar een of ander terrasje of op een bankje aan de rand van de gracht aan het kijken naar de passerende bootjes… !! Ik vind het echt een fantastische stad…

Take 5

3 Responses to “Up North”

 • Bufs said

  FOAM is een geweldig fotomuseum! Wij springen er elke keer binnen als we in Amsterdam zijn.

 • ysabje said

  ik zou er ook zo kunnen gaan wonen. Ik sluit me helemaal bij je aan: fan-tas-tische stad…

 • Mike said

  Toen H. Horsten de gezamenlijke visite (geen idee of dit jou originele plan was) uit fb gooide, ging deze visite ook uit mijn agenda (die zijn geïntegreerd).
  Ben dus volledige vergeten om naar de Avedon expo te gaan.

  ‘k Zal der nu wel niet geraken!

Leave a Reply