24/4 2009

2 years

8

Vandaag 2 jaar geleden heb ik voor het eerst the misses gekust… een week later ben ik bij haar ingetrokken en twee weken later zijn we een week naar Frankrijk getrokken. Als je voelt dat het goed zit dan moet je niet twijfelen en gewoon je hart volgen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad, integendeel! Het is heerlijk om te vertoeven bij een persoon die het beste in jou naar bovenhaalt, je steunt, stimuleert en probeert te helpen binnen op alle mogelijke manieren en vooral mij op mijn plaats weet te zetten als ik het weer eens in mijnen bol krijg. Je leert elkaar dag per dag beter kennen… Zo weet ik dat als mijn madam over haar toeren is ik haar op mijn schouder moet leggen en heel hard door het huis moet rennen, draaiend, zwaaiend en zwierend met haar op mijn schouders: steevast verdwijnt haar slecht humeur in een gigantisch gegil en harde schaterlach… 

It’s all about the small things!

The Misses 

8 Responses to “2 years”

 • Koen Van der Auwera
  Twitter: atog
  said

  Proficiat! Liefde is een schoon ding.

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  time to create a smaal thing. Everybody does it!

 • en natuurlijk niet te vergeten: het is een beauté

 • Tiens, zó herinner ik me haar niet! ;o)

 • ysabje said

  schoon zo’n liefde hee… Ik heb er hier ook zo eentje met wie het allemaal heel rap is gegaan en waar ik ook zo rap een grote reis mee heb gemaakt… (rusland, weet ge nog…)

 • dP said

  smmmelt!! ;-)
  maar ook puur rationeel smmmelt!! want je hebt gelijk: twijfel maakt veel kapot dat anders fijn zou kunnen zijn

 • Gefeliciteerd! Volhouden hé:-) Maar dat gaat wel goed komen.

 • marko said

  En plots moet ik denken aan dat E19-moment dat er plots iemand van auto wisselde!
  Schoon vond ik dat toen… en nu nog altijd. :-)

Leave a Reply