23/4 2009

Win een photoshoot

Omdat ik vandaag in een goede bui ben en omdat het mooi weer is geef ik een gratis photoshoot weg. Niet zomaar natuurlijk, u moet er wel een beetje creatief voor zijn. Bedenk bij onderstaande foto op flickr een leuk opschrift en zet deze bij in de comments op de flickr pagina of hier op de blog. Binnen een week of twee zal ik de winnaar bekend maken. De winnaar mag dan een paar uurtjes op locatie of thuis profiteren van een gratis photoshoot inclusief vrienden – lief – kinderen – huisdieren – huisgeesten… Als u al wat werk van mij wil zien dan kan dat hier: people

Seb(zonder)style
Klik hier om deel te nemen

Succes!

18 Responses to “Win een photoshoot”

 • Steven said

  Euh… pooooeeesss poes poes poes?

 • Leen d'Hooghe said

  Dé oplossing tegen een loopneus, in verschillende maten voor alle neusgaten!

 • Jan said

  Willem. Ik voel het. Uw ma is hier.

 • Gaat gij nu leeglopen??

 • mdr said

  ‘Ik heb de flosj getrokken. Mag ik nu een gratis ritje?’

 • derekb said

  g’had iets laten liggen bij mij gisteren…

 • Corneel is hypertrots op zijn nieuwe fluffy pendel!

 • dP said

  ‘Tampoline!!’
  De naam is er al. Nu de twee dinges op de foto nog samen krijgen …
  Binnenkort “Gezocht: proefbunnies”?

 • “En in welke lichaamsholte moet dat nu?”

 • marko said

  ‘Hallo, ik ben S. en dit geeft mij een veilig gevoel.’

 • joost said

  TEA TIME!

 • Nik said

  I went to this Spears Britney concert, and all I got was this … thing!

 • malika said

  moet da nu in et 1ste,2de of et 3de gaatjj??

 • Bart said

  Het nieuwe teezakje van Lipton uitgetest door Seb.

 • Dynaries said

  B.A. Baracus in ban van pendelen.

 • jeruman said

  wie is de volgende slimmer?

 • ex-collega g said

  ik heb de flosh.

 • Micheke | - dipfico's daily -
  Twitter: pitslamp
  said

  [...] van mojitodrunks op bezoek, Micheke was diegene die al haar collega’s had ingeschakeld om de photoshoot te winnen die eerder op deze blog verschenen is. Het gevolg van winnen is dat je dus voor de camera komt te [...]