22/4 2009

fuck the crisis

2

U verwacht hier nu een uitgebreide post over dat u de crisis als positief moet zien en dat er veel opportuniteiten zijn… fuck that! Maar wat ik wel meegeef is een tooltje om het woord crisis uit het gezichtsveld te doen verdwijnen. Leo Burnett Lisabon heeft daar een leuke firefox plugin voor gemaakt: See the opportunity! Elke keer het woord crisis in je browser verschijnt wordt het vervangen door “opportunity” of “de kansen” (afhankelijk van de taal). Grappig na het installeren van deze plugin is ziet deze post er ook helemaal anders uit !

Cool

in G33k , Useful Tags: ,

2 Responses to “fuck the crisis”

  • Erg leuke link N, tnx

    The crisis makes possible the opportunity to create, and turn the crisis to your advantage.

  • En door de crisis steek je ook google ads in je RSS feed? Maar niet in de post?

Leave a Reply