19/4 2009

Seaside

2

Gisteren eens naar ‘t zeetje gereden om de sfeer te gaan opsnuiven op het fotofestival. In ‘of all places’ Knokke zijn er op verschillende locaties een aantal tenstoonstellingen. De eerste ontgoocheling was dat The World Press Photo pas vanaf 10 mei daar aanwezig zal zijn, dan hadden we het krantje maar beter moeten lezen… Dus hebben we de overige tentoonstelling uit armoede maar bekeken. Die waren ook maar met wisselend succes… er stonden echt een aantal pareltjes tussen maar meestal was het echt niet spectaculair. Anderzijds komen de echt goeie foto’s hier dan veel mooier naar voren, ‘t geeft meer contrast. De tentoonstelling van Marcel Broodthaers was al helemaal niks… maar dat kan echt aan mij liggen want blijkbaar heb ik het nooit met abstracte zaken, daar ben ik volgens mij veel te nuchter en practisch voor. And that’s all I’ve got to say ’bout that!

Maar niet getreurd, ‘t weer was prachtig en dan hebben we maar een zalig over het  strand geslenterd en geslalomd tussen de vele kiters en kitesurfers:

Kite

[ view big ]

2 Responses to “Seaside”

  • ysabje said

    altijd lastig dat de kite zo ver van het mannetje hangt… In oostduinkerke doen ze het ook vaak. Mooi, maar moeilijk vast te leggen, vind ik.

  • de foto’s van leni riefenstahl in 2001 waren dik de moeite, world press photo is altijd indrukwekkend en in de overige tentoonstellingen is het altijd zoeken naar de pareltjes.

Leave a Reply