31/3 2009

Essenza Del Musica

3

Een dijk van een plaat: Pete Doherty – The last of the English roses

 

Het nummer op zich is al de max, maar met de clip erbij is het helemaal top. Volgens mij heeft Mister Doherty nog héél wat in petto voor ons, laat ons hopen dat hij niet te vroeg de pijp uitgaat door zijn excesief druggebruik.

En nen hoed dragen lijkt mij zò cool, ik ga eens kijken of ik er ergens één op de kop kan tikken. Dat is eens wat anders dan al die gasten die tegenwoordig hun pet al niet meer recht op hun hoofd kunnen zetten

in Music Tags: ,

3 Responses to “Essenza Del Musica”

 • stunningly coolll

 • Ex-Roomie said

  Indeed dijk van een plaat !!!
  Maar gij met een hoed ? LOL
  Ik kan al nie meer wachten !
  :o)

 • jim-bar said

  geweldig nummer inderdaad – clip kende ik nog niet, thanx

Leave a Reply