30/3 2009

làp

6

Herinnert u zich die monsterfile op de A12 nog een week of twee geleden waarbij er een wachtrij tot 2 uur was om voorbij het accident te geraken? Ik heb in het voorbijrijden van dit accident een foto’tje genomen. Blijkbaar hebben 2 agenten dit gezien (ze moeten alles met twee waarnemen  ), en daar krijg ik vandaag een boete van 100 euro voor gepresenteerd…

Wie zegt dat ik niet in staat was om te rijden en te reageren op het verkeer, ik had mijn dieren goed onder controle op dat moment zenne! Ik weet dat ik ergens in de fout ben gegaan, maar sérieus hé… soms wilde gewoon is met tomaten gaan smijten naar die kerels!

in Lifelog Tags:

6 Responses to “làp”

 • Bart said

  Klootzakken zijn het. Geen ander woord voor. Zelf doen ze dit:
  http://www.flickr.com/photos/bartclaeys/3082828004/

 • Ja maar manneke, als iedereen die voor u stond in die file ook een fotooke had getrokken, waart ge waarschijnlijk pas ‘s avonds op uw werk geweest.

  Advies: volgende keer foto trekken én gsm tegen uw oor tegelijkertijd! Zonder gordel uiteraard.

 • Pietel said

  Verzet aantekenen. Laat justitie maar wat werken. Zeg dat je met een automatique rijdt en vanuit de hand met je gsm (of was het een camera) een foto neemt.

 • liezeke said

  ik heb een flik in m’n les zitten.
  die doet het gewoon zelf.
  ‘t is dat uniform =D

 • de regering zoekt dringend centen nu ze Fortis, Dexia, KBC en straks nog Opel moet bijspringen… Alle giften zijn goed…

 • Luc R said

  Hey Niko, staat gij tegenwoordig ook in de filekes op de A12 ja ?, ze hebben me daar onlangs ook gepakt,eerste keer in 7 jaar …na correctie 92 Kmh …nu ja , ook mijn eigen schuld wss .
  btw , ik doe dat ook ze…zo fotookes pakken ‘onderdweg’, vooral van het geklooi ter hoogte van de aansluiting met de ring …komt ge ook teen en tander tegen, heb er ooit zelfs eentje genomen van ne pe die mij tegen 130 links voorbijkwam terwijl ie een boekske aan het lezen was …wie is er dan de gevaarlijke .. groetjes, Luc

Leave a Reply