25/3 2009

Boys ‘n Toys

5

Ergens op het uiterste punt, van linkeroever is een grote vierkante ondiepe vijver. Ik vroeg me altijd af waar die voor diende en dit weekend heb ik ontdekt dat het een speelplein is voor de mannen met de telegeleide bootjes. Ik zag deze drie mannen gefascineerd kijken naar hun klein stoombootje dat zeker 20 minuten lang toertjes draaide in de hoek van de vijver, met af en toe een scheepshoorn die toeterde én àl! En alle drie stonden ze er apetrots op te kijken, gewéldig vond ik dat!

Boys and their toys

[ view big ]

5 Responses to “Boys ‘n Toys”

 • Bart said

  Tijdens m’n studies productontwikkeling was er eens ‘n opdracht om ‘n vaarding te ontwerpen dat zonder electrische energie of brandstof 10 meter ver vaarde en dan automatisch terug kwam. Dat zijn ook dingen die op die vijver gebeuren. Educatieve stuff dus :)

 • Charlo said

  In ‘t Rivierenhof is ook zo’n vijver, aan de brug van den E313.

 • graaf – was Karolientje toevallig aan boord?

 • ysabje said

  toen ik klein was zaten we daar regelmatig op de camping vlakbij en dan zagen we regelmatig dergelijke mannen enthousiast hun nieuw materiaal komen testen. En dan op bepaalde zondagen in het jaar is het een heel bootjesfestijn… De foto is heel erg leuk omdat het net een echt bootje lijkt en dan zouden de heren op een hele hoge kade staan…

 • Altijd mooi om van een hobby te genieten.

  @jim-bar; Karolientje, dat keek ik in NL altijd haha;-) Bestaat dat nog?

Leave a Reply