19/3 2009

habits

2

Mensen zijn gewoonte beestjes. Zo pak ik elke morgen dezelfde tas uit de kast om mijn eerste en verse koffie van de dag in uit te schenken. Niet omdat het een extreem mooie tas is, niet omdat het een tas is met betekenis, gewoon omdat ik gewoon ben om die tas te pakken. Ik heb ze trouwens gratis gekregen bij de aankoop van een pak koffie ofzo…

Vandaag zit er een meisje over mij, die plots uit haar sportzak een koffietas haalt en dood leuk zegt dat zij deze ontworpen heeft. En daar voor mij op tafel stond mijn ochtendtas. Gewoon zo’n toeval dat zij de tas ontworpen heeft die ik elke morgen gebruik… toeval, grappig en leuk! Nu heeft mijn doodgewone tas in de kast een verhaal en betekenis. Nu is mijn modale ochtend tas toch een beetje speciaal…

in Lifelog Tags: ,

2 Responses to “habits”

  • ysabje said

    Ik vind het verhaal buitengewoon schattig! echt waar! maar ik vind de tas wel heel erg lelijk… Hoewel het wel prettige tassen zijn. Ik heb ook heel lang uit die reeks een ochtendtas gehad, maar dan een rode variant met een andere tekening. Die oranje vond ik nu net zo lelijk… sorry he…

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    ik vind de tas ook niet mooi… maar dat toeval, héérlijk!

Leave a Reply