19/3 2009

Docking the sun

4

Als het zo een beetje lekker weer is dan is mijn eerste reflex om even naar de Schelde te rijden om de eerste zonnestralen te zien weerspiegelen op het water. Prachtig vind ik dat… Deze week tussen de drukke dagen en afspraken door rap op mijn vélooke gesprongen om dit schouwspel niet te missen:

Meerpaal

[view big]

4 Responses to “Docking the sun”

 • Docking the sun | Web Mirror
  Twitter: pitslamp
  said

  [...] Docking the sun March 19th, 2009 Goto comments Leave a comment Als het zo een beetje lekker weer is dan is mijn eerste reflex om even naar de Schelde te rijden om de eerste zonnestralen te zien weerspiegelen op het water. Prachtig vind ik dat… Deze week tussen de drukke dagen en afspraken door rap op mijn vélooke gesprongen om dit schouwspel niet te missen: view big lees meer: Docking the sun [...]

 • derekb said

  deed dat vroeger ook geregeld. Toch maf dat de meeste mensen in ‘t stad de Schelde letterlijk en figuurlijk links laten liggen, terwijl je er zo tot rust kunt komen.
  Zondags ‘s morgens eerst naar de biblitheek in de nieuwstraat, dan langs de American Bookstore, koffiekoekskes vd bakker of panos en dan aan de Blauwe Steen in ‘t zonneke rustig lezen en ontbijten. Hemels!

 • Binnenkort zit ik er ook weer in mijn stoeltje naar de ondergaande zon te kijken :)

 • Mooooi … ik krijg gelijk goesting in zon en zee en strand en vooral terraskes.

Leave a Reply