18/3 2009

Waar zijn de zekerheden

4

Deze ochtend moest ik voor ‘t werk ergens in de buurt van Gembloux zijn. Dat is een eindje rijden over de E19, de ring van Brussel en de E411. Bij het horen van die route loopt de gemiddelde pendelaar huilend de andere kant op! Vol moed heb ik mijn route gepland over twee uur file rijden, vergezeld van ontbijt, een liter Spa en een meditatie sessie rijker om rustig te blijven.

Maar tot mijn gtote verbazings ata ik hier een uur na dat ik vertrokken ben op mijn bestemming!? Hier en daar ben ik een poging tot file tegengekomen maar dan in de “kleine broertjes” versie. Waar gaat het met ons land naartoe als we onze klok niet meer kunnen juistzetten op de files!

Files verdwijnen, grootbanken vergaan… Het enige wat hier in België echt een zekerheid is, is onze blunderende kibbelende regering!

En volgens mij is dit de langste post die ik ooit via mij iPone heb geschreven.

in Lifelog , Mobilelog Tags:

4 Responses to “Waar zijn de zekerheden”

  • Mike said

    Woensdag is altijd al een kalme dag geweest. En dat kan een serieuze slok op een borrel schelen. Vooral als deze dag gepaard gaat met schitterend weer.

  • Bart said

    Regeringen verdwijnen hier anders ook wel snel genoeg hoor :)

  • Jup, op woensdag is’t altijd kalm. :-)

  • ysabje said

    hoe durven ze! ik zou een brief schrijven naar de regenring en eisen dat die file er terug komt!

Leave a Reply