17/3 2009

Sleep over

3

Als u ooit eens vrienden hebt uit het binnnen- of buitenland die in Antwerpen komen logeren, dan moet u ze steevast richting de Lobby op het Antwerpse zuid verwijzen. Dat het een uitstekende plek is om te dineren en brunchen dat heb ik al eens eerder verteld. Maar door toeval was ik daar dit weekend en heb mijn stoutste schoenen aan gedaan om te vragen om ik even hun kamers mocht zien. Eén kamer was opgedekt en daar mocht ik een snel wat foto’s trekken, de andere kamers waren nog niet opgekuist dus daar kreeg ik njet op het request. Elke kamer heeft een kleur en design thema… ontzettend mooi gedaan en echt een leuke plek om in thuis te komen na een lange dag door Antwerpen gezworven te hebben.

Lobby Antwerp

De paar mensen die ik daar naartoe heb gestuurd waren wild enthousiast. Dus als u ‘trendy’ en ‘up to date’ bij uw friends & family wilt overkomen, stuur ze dan maar  gewoon hiero héén. En als u geen vrienden hebt, dan moet je er maar zelf eens gaan slapen!

[more pics]

in Lifelog , Snapshots Tags: , ,

3 Responses to “Sleep over”

  • ziet er wel vet uit… geef ik zeker door. merci voor de tip

  • Ziet er zeer mooi uit. Stijlvol meubilair. Probeer ik bij gelegenehid zeker es uit.

  • Amai, een B&B aan 150 euro per nacht… Als je dan weet dat de internationale firma waar ik voor werk, een max. budget reserveert van 140 euro per nacht voor een hotelkamer … Als ze dat 7 dagen in de week verkocht krijgen, verander ik van job…

Leave a Reply