11/3 2009

Get Out

4

De zon, de lente, langer licht, frisse geur in de lucht… alle mijn zintuigen worden geprikkeld! Het lijkt alsof ik wakker word uit een lange diepe winterslaap. En omdat de lente stillekes aan zijn intrede gaat maken hebben we vlotjes en impulsief een weekendje Parijs geboekt. Gewoon omdat ons vorige weekend daar veel te kort  en goed was gaan we terug voor drie dagen. En we gaan blijven terug gaan tot ik die stad uit mijn broekzak ken … heerlijk toch zo een megapool op slechts drie uurtjes karren. Een beetje chillen met the misses aan de Seine! Man, ik kijk er zo naar uit!

in Lifelog Tags: , ,

4 Responses to “Get Out”

 • zeker de moeite: parc andré citroën en musée rodin. het zijn rustpunten in de drukte.

 • Lien said

  Wat is dat hier met al die lopers zeg… Lies is net geweest, ik ga ook binnenkort naar Parijs… Spijtig genoeg een week voor een loopwedstrijd :-)

 • ysabje said

  denk eraan: zes euro voor een koffie is niet vreemd… Ik ben er nog nooit geweest, en moet er dringend eens naartoe, maar ‘t is die koffie die zo duur is!!!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik ga koffie meepakken! :-)

Leave a Reply