10/3 2009

Kindergarden

1

Ik heb de voorbije dagen slechts drie namen de revue zien passeren: Yves Leterme, Didier Reynders en Jo Vandeurzen en allemaal doen ze van vingerke wijs naar elkaar over wie de schuldige is. Want er moet een schuldige aangewezen worden voor het Fortis dossier, de schuldige voor het failliet is gevonden. De heksenjacht naar de schuldige die het reddingplan om zeep heeft geholpen is vollop bezig. De verkoop aan BNP Parisbas is een klucht aan het worden en geen man weet nog hoe het ervoor staat…

Is er nog iemand die onze regering sérieus neemt? Neemt onze regering zichzelf nog serieus? Volgens mij gaan er rake klappen vallen bij de volgende verkiezingen, ik hoop het toch!

One Response to “Kindergarden”

  • ysabje said

    Ik luister zelfs niet als het in het nieuws over die onnozelaars gaat. Ik vind het te stom voor woorden… Zelfs als het over de oosterweelverbinding gaat, is er weer ene die raprap iets zegt dat nadien dan weer wordt teruggeroepen, en dan richten ze wel een nieuw comiteetje op om uit te zoeken waarom meneer x of y dit of dat gezegd heeft en wie is verantwoordelijk voor trallalalallaaa. Regering? Hebben we er dan een?

Leave a Reply