9/3 2009

Die ochtend op de A12

4

Deze ochtend er twee én een half uur over gedaan om op ‘t werk te geraken. Gewoon omdat er een paster in een Porsche was die zo nodig moest laten zien dat snelle auto’s niet voor broekies zijn. Natuurlijk staan alle ander patsers dan ook in de file door die ene patser, zoals die kerel in de Porsche voor mij. Ik vraag me trouwens af wat die file heeft gekost aan vadertje staat en de bedrijven.

A12

Was u er ook bij deze ochtend?

View Results

Loading ... Loading ...
in Lifelog , Opinion , Snapshots Tags: ,

4 Responses to “Die ochtend op de A12”

 • Stijn
  Twitter: aardling
  said

  Strike! ^^

 • Mike said

  ‘t Voordeel van in Brussel te wonen ;-)

 • Yep,

  ik ben er ook ingetuind. Nochtans was ik vroeg genoeg wakker om van de mannen Radio1 te vernemen dat alle rijstroken op de A12 richting Brussel waren afgesloten. Een mens denkt dan slim te zijn en de massa te verslaan: “iedereen zal wel over de E19 rijden als ze dat horen”, of “het zal wel al opgelost zijn”, niet dus.

  Kloteuh, 8u in de wagen gekropen, 11u in Laken-Ciuty geland.

  Balen.

 • Timo said

  Niko,

  Bedankt op op z’n minst mijn nummerplaat te bedekken….:-)

Leave a Reply