8/3 2009

All weather

4

De Nike+ challenge, waarbij 5 bloggers het opnemen tegen 5 blogsters, loopt bijna op zijn einde. Dinsdag valt het doek over de lopers en zal de uitslag de geschiedenins ingaan. Omdat ik deze week wegens een druk schema niet meer zal kunnen lopen heb ik per uitzondering 2 dagen achter elkaar gelopen dit weekend, normaal laat ik altijd een dagje tussen 2 runs. Gisterenochtend met een stralende zon op mijn snoet mijn snelste ronde gelopen sinds de start van de Nike+ challenge. Deze ochtend met een striemende regen op mijn gezicht nog eens 4 km gelopen, dat zijn geen fenomenale afstanden en tot mijn grote spijt help ik het team niet véél verder daarmee.
Anderzijds is de loop kriebel weer volledig aanwezig in mijn dagelijks leven, ik sta ‘s morgens op en kijk er al naar uit als ik ‘s avonds na het werk kan gaan lopen. Na een rondje lopen is mijn geest helemaal vrij en alle stress van de dag ligt ergens op een hoopje in ‘t park te vergaan terwijl ik weer helemaal ontspannen ben. En volgens the misses is mijn buikje al aan ‘t slinken… mooi mooi mooi!
 Ik ga proberen morgen nog te lopen om nog een luttel aantal kilometers toe te voegen aan de Challenge. In elk geval ga ik blijven lopen en mijn evolutie monitoren om me zo voor te bereiden op de Antwerp Ten Miles en de 20km van Brussel. Die Nike+ Challenge is een goede stimulans! En ik denk dat je die trend bij alle deelnemers kan waarnemen:

De moedige bloggers: aaiboek, Ardi XIV, Volume12, Kristof Nizet, ik.
De fenomenale blogsters: Jess jogt, Kaat loopt, Lien Braekevelt, Lies Deruddere en mijn naam is Georgina.

Ik heb in elk geval een op 8 dagen tijd 23,35 km gelopen verspreid over 5 runs… voor mij een goed startpunt om verder te evolueren. Wat de rest van het team heeft gedaan kan je hier bekijken

4 Responses to “All weather”

 • kaat said

  Hoi !
  Jess en ik zijn van plan om ook weer de 10M in Antwerpen te lopen. Ik heb mijn loopschema wel onderbroken door de Challenge, maar vanaf zaterdag is het weer van dat en normalitair moet dat wel lukken. Dus… Challenge of niet, je zal ons wéér tegenkomen !

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Awel, das nen goeien deal.
  En als ik wat beter geëvolueerd ben kunnen we nog wat mini challenges organiseren.

 • Sofie said

  Om middernacht viel het doek over dit deel. Jullie hebben met de mannen zomaar eventjes 378 kilometer bij elkaar gelopen. De dames hebben hun voorsprong echter nooit afgegeven en klokken af op 556 kilometer. Zij slepen dan ook de overwinning in de wacht!

  Desalniettemin, proficiat voor de schitterende individuele prestatie Niko en voor de teamgeest!

  Vanaf woensdag start de Nationale Nike Challenge, dus… revanche? Deze challenge staat open voor iedereen!

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  looOOOOOoooooser… ;)
  See you @ thez 10 miles ;)
  Wanneer nog eens samen lopen?

Leave a Reply