6/3 2009

Tandje bij

8

Donderdag voor de derde maal gaan lopen via de Nike + challenge. Normaal loop ik zo een 4 km. Gezien de achterstand die we hebben op de vrouwen en ook een beetje omdat herfstmensje met via twitter zei dat ze al 6 km liep, heb ik een tandje bijgestoken en voor een toer van 6km gegaan. En dat heb ik geweten hoor, ineens je toer verhogen met 50% dat voel je wel, maar dat heb ik dan gecompenseerd door (nòg) trager te lopen. Maar de spiertjes waren zéér stijf vandaag, maar de looproutine moet er nog verder inkomen en dan verdwijnt dat weer, en dat weet ik uit een vorig sportief verleden.

We zijn goed bezig: Bruno van volume 12 die doet volgens mij de laatste dagen alles al lopend, want die is kilometers aan ‘t vreten. Mister aaiboek ligt nog gedeeltelijk geveld door een nasale opstropping, ik hoop dat hij snel beter wordt want ik heb zo de indruk dat die wel een serieuze streep kilometers kan aanleveren. In elk geval ben ik de laatste (nog) niet…

Donderdag (pinten pakken) en vrijdag (uitkateren) zijn rustdagen, zaterdagochtend bij het kraaien van de haan sta ik weer in ‘t park te trappelen, al dan niet ter plaatse.

8 Responses to “Tandje bij”

 • ikin said

  Hebben jullie geen mannelijke extra kandidaat nodig? Als versterking ofzo?
  Ik schat dat ik tussen de 23 en de 30 km per week kan toevoegen aan het mannelijke totaal…

  Oja, en ik blog. Soms. :)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @ikin: genereus aanbod, maar – nobody gets left behind -, dus we houden het even met deze equipe voor deze challenge.

 • ikin said

  No problem :)

  als er een invaller nodig is, you know where to find me :)

 • Ik wil anders wel stiekem wat extra kilometertjes voor je lopen. Leen me gewoon je nike sensor, niemand die het gaat merken ;)

 • ysabje said

  Toch typisch mannen he. Herfstmensje loopt al meer en dan gaat gij plots alles geven… Een kennis van me had een jaar niet meer gesport en ging het eens even terug oppakken. Hij begint gelijk met zijn schema waar hij vorig jaar mee gestopt was. En valt da, in de fitnessruimte, gewoon van zijn sus…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ja zo zitten wij nu eenmaal een beetje ineen hé… en ‘t heeft zijn voor en nadelen ;-)

 • steph said

  vraagje : heb jij nike + schoenen gekocht, of gaat het ook zonder?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik weet niet of dat ook zonder gaat maar je kan best die combo kopen dan weet je dat het accuraat zal zijn.

  Er zullen ook wel andere systemen bestaan, kijk maar een in Decathlon, GPS runner options genoeg!

Leave a Reply