3/3 2009

Ugly Naked Guy

10

Ik stap deze ochtend onze appartementsblok buiten, ik wandel voorbij het keukenraam van het gelijkvloers appartement en kijk even binnen via het raam en voor ik het weet maak ik oogcontact met mijn volledig naakte onderbuur. Naakt als in: nue, naked, nude, the full monty, adamskostum, in volle glorie

Toch een beetje raar hé, op ‘t gelijkvloers wonen, op een plek waar de hele blok passeert en dan voor het keukenraam naakt staan. Ik heb eens vriendelijk geknikt en gedaan alsof er niets aan de hand was. Spijtig dat het zijn madam niet was want die is anders ook niet mis.

Enfin, ik ben den dag gestart met een very bad visual en ik ben nogal visueel ingesteld dus er mag altijd iemand mij komen helpen om dat slechte beeld uit mij kop te halen.

in Lifelog Tags: ,

10 Responses to “Ugly Naked Guy”

 • derekb said

  hij vond het waarschijnlijk ook spijtig dat het uw madam niet was die passeerde…

 • Timo said

  Geen fotooke gepakt?…:-)

 • Hahaha!!
  :)

 • dan maar hopen dat de buurvrouw het straks compenseert

 • jim-bar said

  funny – ook heel cool dat ge dan gewoon van goeiemorgen knikt

 • Jess said

  whoehaha das verschieten :p

 • herm said

  Wij hebben lange tijd een blote onderbuurvrouw (blond, 30-35 jaar en wat plastiek erbij) gehad. Vanop ons terras zagen we ze dikwijls naakt of in lingerie af te wassen.

  Heeft voor vele hilarische momenten gezorgd samen met vrienden (en ook mijn vriendin kon er goed mee lachen), die op ons terras iets kwamen drinken.

  Spijtig genoeg heeft de onderbuurvrouw ze even later bedrogen en is ze met veel lawaai op een nacht (voor goed) vertrokken.

 • ysabje said

  uw reactie is wel grappig! Goeiemorgen knikken en doen alsof er niks aan de hand is.

  Merci trouwens voor je voorstel ivm tips. Misschien maak ik binnenkort wel eens gebruik van jou…

 • ex-collega g said

  Grappig, paar maanden geleden zelfde meegemaakt. Kijk vanuit mijn slaapkamer in hun keuken. Verschieten om rond de middag uwe buurman in zijne blote te zien koken. Lijkt me ook niet slim met die kans op spatten, maar soit. Mijne rol naar beneden gelaten en gelukkig zij intussen ook ene gekocht. Ben content :-).

 • miche said

  amaai seg, waarom maak ik da nooit mee? :P

Leave a Reply