2/3 2009

less but more

4

‘t Was prachtig weer vandaag, de zon ging zachtjes onder aan de horizon, de lucht kleurde van donkerblauw tot oranje…. een beetje fris en nog wat schemerend licht. Héérlijk weer en moment om een toertje te gaan lopen in ‘t park. And so we did:

Tweede run vandaag: 4,03 km, een kleinere toer gedaan, onbewust welliswaar maar wel de tijd verbeterd. Dus qua kilometers draag ik voorlopig niet bijster veel bij aan de challenge maar ik doe mijn best en ‘t komt mijn gezondheid wel ten goede. Om de twee dagen zal ik mijn kilometertjes opbouwen… dat komt goed!

Waar ik wel van onder de indruk ben is het hele online & sharing gebeuren van die Nike +: handige widgets, vergelijkingen, desktopclients, screensavers,… the whole shabang! Gewoon practisch en functioneel maar het motiveert mij enorm om ten eerste frequenter te lopen en ten tweede mezelf te verbeteren, laat staan tegenover anderen.

4 Responses to “less but more”

 • Wouter said

  Is inderdaad wel zeer leuk! Jammer gewoon dat Nike niet mogelijk is op mijn 1st gen iPod touch.. :(

  Zijn de kilootjes al aan het verdwijnen ondertussen?

 • Ja, t’is zoals bijvoorbeeld ne nieuwe koersfiets. Dat motiveert ook enorm om wat kilometers af te malen… :-) Het zit in het kopje…

 • Junni said

  Ik heb ook een accountje aangemaakt. Ik heb jammer genoeg geen Nano, enkel een iPhone. We zullen maar al beginnen met te lopen zeker? :)

 • Junni said

  Welke Nike producten hebt ge eigenlijk aangekocht voor de tracking?

Leave a Reply