28/2 2009

Maiden Run

1

Vanmorgen zéér vroeg uit de veren, om half acht nota bene,  om bij het ochtendstond te genieten van het rustige park. Mentaal was het heerlijk, fysiek liep het iets moeilijker. Ben matig tevreden van het resultaat, 4.59 km op 31 min. Dat is niets om naar huis over te schrijven maar nu heb ik tenminste een startpunt om van op te werken.


De mannen als team daarentegen hebben een f.e.n.o.m.e.n.a.l.e start genomen, Op één dag en half hebben wij er al 70 km tegen aan gelopen. De dames kunnen al maar beter over hun schouder kijken om te zien of we hun al niet op de hielen zitten!

[follow the challenge on Nike +]

One Response to “Maiden Run”

  • Ik wil nog niets afdoen van jullie prestaties hoor, maar ge hebt toch door dat dat niet klopt van die 70 km op één dag? Trek er 40 vanaf en je komt dichter in de buurt! :-)

Leave a Reply