24/2 2009

Move that ass

5

Ok, nog een paar dagen en het mannlijke loopteam mag ook van start gaan met de Nike+ Blog challenge. ‘t Zal varen want de dames hebben al een slordige 200 km bijeengelopen. We zullen stevig uit onze nieuwe sportsloffen mogen schieten om op gelijk niveau te komen?

Om mezelf wat te motiveren en de sociale controle alert te houden heb ik rechts in de zijbalk een online loop equivalentje van mezelf gezet. U ziet dat deze chubby bobby, nog niet echt gemotiveerd is maar dat komt omdat we nog niet mogen starten. Vanaf vrijdag zal u de kilomterers zien stijgen. En echt, als ik die dames zo zie presteren, dan begint de competitie drang bij mij ook wel de kop op te steken, ik kan niet wachten om te starten! To be continued…

in Lifelog , Running Tags: ,

5 Responses to “Move that ass”

Leave a Reply