21/2 2009

voetbalkuiten

7

Vanmorgen vroeg uit de veren om bij RSlab in Duffel mijn gesofistikeerde schoenen te gaan halen. ‘t Was wel een beetje een raar gevoel om met mijn opgerolde broekspijpen op een loopband te staan om dan voor mij op een groot videoscherm je voeten te zien stappen op die loopband. Ondertussen staat er de man van de winkel heel intelligent naar je voeten te staren. Hij zij dat ik typische voetbalkuiten had, vreemd want ik heb nog nooit in mijn leven gevoetbald, buiten 1 jaar bij de Duiveltjes van Schilde.

Daarna moet je wat schoenen passen en heen en weer loop en over een special strip die meet waar de drukpunten van je voet zich bevinden. Daar stond ik dan om half tien, in ‘t zweet, practisch buiten adem in een winkel vol topsportlui! Goed voor het zelfvertrouwen hoor! Maar ze geven allemaal zéér professioneeel advies en nemen materiaal keuze terecht serieus.

Dus ik heb hier een goei paar sneakers klaarstaan en de nikeplus-kit die ik in mijn schoenen moet steken en aan mijn iPod – nano bevestig. Ik ben nooit echt een prestatie-loper geweest. Ik achtte het belangrijker dat ik die fysieke inspanning deed om mijn menatale weerbaarheid op peil te houden. Maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik wel benieuwd ben naar wat ik afleg qua afstand en tijd en dankzij bovenstaande gear-set zal ik dat nauwgezet kunnen opvolgen en u ook trouwens. Een (nu nog verborgen) widgetje in de sidebar zal veraden of ik heb doorgebeten in mijn laatste run of het pannekoekenpad heb gekozen. To be continued…

7 Responses to “voetbalkuiten”

 • Geestig, alleh ik wil je er binnenkort wel es aflopen met die loopband getestte dingen van je. Mijn loopband getestte dingen – http://twitter.com/grapplica/statuses/1233909120 – zijn er vast klaar voor dus smeer die voetbalkuitjes maar goed in.

 • Ik doe het ook voor de mentale weerbaarheid. En om mij eens goed af te reageren, op die manier doe ik anderen geen schade ;-)

 • Al loop je met een sombrero op je hoofd, zolang het maar motiveert… :-) Sukses!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @Grapplica: game!

 • Timo said

  Ik verschiet ervan dat ze u kuiten uberhaubt zagen…..met al dat haar…:-)

 • Timo said

  Niko,

  Heb nog effe gegoogld ivm sportkuiten en vond hetvolgende voor jou terug….misschien handig..:-)

  Tips aflevering 7 Zoetermeer
  Lennart kan met deze look eindelijk solliciteren en Carmen wordt op en top vrouw!

  Makkelijke kleding kan ook vrouwelijk zijn. Weg met het trainingspak, laat de rokken maar komen!

  Heb je dikke (sport)kuiten? Ga voor een laars met elastiek. Die sluit goed aan en staat super!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @Timo: mag ik die rode rok van u dan eens lenen. Ge weet wel diegene die ge elk weekend draagt en waar u gat niet te dik in lijkt (lijkt hé) .

Leave a Reply