18/2 2009

Tumblr goes Audio

2

Héél leuk van de reeds über practische en coole lifestream/blog/video/share/… web app van Tumblr. Ze hebben sinds gisteren een audio capture toegevoegd aan hun feature-list. En hoe! : Je kan naar een internationaal nummer bellen en de tekst die je inspreekt na de biep verschijnt sito presto mooi embedded op je tumblr-blog.

Helaas lukte het mij niet om via dat US of A number dit gefixed te krijgen. No Worries, je kan ook via de iPhone app tumblerette gewoon audio opnemen en direct posten. Beeld u in wat een opportuniteiten, dit  met zich meebrengt. En ja, natuurlijk bestaat deze functionaliteit al jaren, 8 jaar geleden liet ik mijn voicemails al naar mijn mailadress sturen via de PUM service van het toenertijdse Planet Internet.

Maar het coole hieraan is dat de drempel weer zo lekker laag is, anyone can do this. Handig voor interviews direct de ether in te sturen, de versprekingen van je prof wereldkundig te maken, de waslijst van requirements van je klant op te nemen en te delen met je collega’s, of laat je vrienden horen hoe je het uitmaakte met je vriendin, …

Hier mij eerste testje…

in G33k Tags: ,

2 Responses to “Tumblr goes Audio”

  • Maar gij klapt aantwaarps! Ik had mij uw stem totaal anders voorgesteld. Klinkt inderdaad sexy met die neusklanken…

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    dat antwerps is moeilijk onder stoelen of banken te steken hé

Leave a Reply