18/2 2009

opklaringen

1

‘t Verkoudheidsvocht begint stilletjes aan uit mijn hogere regionen te verdwijnen. Horen, zien, begrijpen, humor en empathie: dat zal vandaag al beter gaan. Wat een dijk van een griepje is me dat hier zeg. Spierpijn, koorts en nachtmerries dat ik heb gehad. Maar ja, volgens vrouwen gaan venten precies dood als ze een beetje ziek zijn. Wel, dan heb ik een bijna dood ervaring gehad, dat staat ook weer mooi op mijn CV.

Als u vandaag in mijn buurt moet zijn om professionele of privé redenen en u hebt geen zakdoekjes bij, dan kan het wel eens zijn dat ik me vergrijp aan uw mouw, broekspijp of sjaal. Niks persoonlijk hoor.

in Lifelog Tags: ,

One Response to “opklaringen”

  • ja, de griep is echt goéd dit jaar ! Pas ook prijs gehad, die nachtmerries zijn levensecht. ik werd ‘s nachts wakker liep (kletsnat vh zweet) naar de keuken en keek door de raam om te zien of er echt een camion tegen de muur naar boven ah rijden was. Toen werd ik pas voldoende wakker en beseft dat ik naar de pot moest lopen … griep 2.0 => virtual reality included.

Leave a Reply