14/2 2009

Strings & Things

1

Strings & Things

Een laatste beeld uit de reeks die ik gefotografeerd heb voor de Feminale Feminateek: De guitarist van The New Romance die zijn gitaar heel minitieus aan ‘t stemmen is. Gisteren waren er wat optredens te beluisteren. Fotograferen was moeilijk omdat er slechts twee kleuren gebruikt werden: blauw en geel en bovendien niet met een fenomenale lichtsterkte. Maar daar komt de kracht van de Nikon D700 mooi tot zijn recht, probleemloos schieten op met iso-waarden tussen de 2000 – 3200, fenomenaal! Af en toe ook een flash gebruikt maar dat neemt vaak de sfeer gewoon weg uit de omgeving. In het begin van de avond stoorde het gele licht mij een beetje op de foto’s maar uiteindelijk geef je gewoon de sfeer weer zoals hij die avond was: and that was yellow my friends!

[nog wat sfeer beeldenfull screen]

One Response to “Strings & Things”

Leave a Reply