14/2 2009

2 years

2

Vandaag was er bezoek, één van de weinige Hollanders die ik in mijn buurt verdraag blijft een nachtje logeren in Antwerpen en is binnengesprongen. De bedoeling was dat ik hem de leuke plekjes van onze stad zou laten zien, helaas zit ik met koorts ziek thuis… dan maar een huisbezoek en zoals het echte kerels betaamt drinken we dan thee… Anyway, vreemd hoe je met iemand na 2 jaar niet meer gezien te hebben gewoon de draad weer kan oppakken. En dat je vaststelt dat je de voorbije twee jaar net dezelfde stappen en beslissingen hebt genomen. Mooi… Wat ook heerlijk aan hem zijn uitspraken als: Nou, van dat woord, daar krijgen we een beetje jeuk van, daar hebben we het naadje aan… Hilàrisch gewoonweg!

Dimus de Primus

2 Responses to “2 years”

  • Die hollanders vallen wel mee joh…beterschap!

  • hij kijkt guitig. Volgens mij zat die griep van u gewoon in zijn valies. In ieder geval wel veel beterschap. Niks zo stom als ziek zijn in een weekend…

Leave a Reply