12/2 2009

Run Forest!

7

Twitter-gewijs werd mij gevraagd of ik niet te vinden was voor een sportieve uitdaging. Aangezien ik recreatief loop paste ik ergens in het profiel. En omdat ik een goed idee als motivator kan gebruiken heb ik met plezier ingestemd.

Het concept is om met een team van mannen het op te nemen tegen een vrouwelijk team. Wie binnen een bepaalde periode het meeste kilomteres heeft afgelegd per team is gewonnen. Al onze prestaties kunnen we nauwgezet volgen met gear van Nike+ die we dan structureel gaan updaten op hun website en het relaas eromrent op onze respectievelijke blogs. Zo kan u netjes volgen of ik ten eerste wel mijn kilometertjes loop en ten tweede hoe groot de gigantische achterstand is die de vrouwen gaan oplopen (did I say that out loud!?). Ãœber-leuk lijkt me dat.

De teams zijn als volgt samengesteld:
De “behaarde benen” ploeg: zijnde aaiboek, Ardi XIV, Volume12, Kristof Nizet, ik.
Langs de (hopelijk) onbehaarde benen kant gaat het om Jess jogt, Kaat loopt, Lien Braekevelt, Lies Deruddere, en mijn naam is Georgina.

Als ik de mede- en tegenlopers bekijk, dan weet ik zeker dat ik “The Chubby – guy” ben, maar dat belet mij niet om er volldig voor te gaan! More to come soon, in theaters parks near you!

7 Responses to “Run Forest!”

 • Ziet er leuk uit… vanuit de zetel. Ik zal maar weer beginnen duimen zeker?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Idd, met twee handjes!

 • Hi Chubby Guy !
  Let’s have fun ! Ik hoop ook dat het leuk wordt ! Meteen toch wat nieuwe webloglopers leren kennen, ook goed ! Hier zit ook een recreatieve loopster, viel al bijna van mijn stoel toen bleek dat hun oogje op mij gevallen was. Maar ‘t kan er alleen maar leuker op worden. Allez, succes !

 • Ga eens oefenen nu en later kan je het eens opnemen tegen de mosselbabes!
  Did I say that out loud?!
  :D

 • ooooh wij gaan zo hard winnen :-)

  hehe maar hoe dan ook wordt het leuk!
  good luck! (ps kan je nog even de link aanpassen; die klopt niet meer – thanks!)

 • Let’s go nuts!

 • Nou heel veel succes hoor. Ik ben niet zo’n renner…;-) Ik kijk liever.

Leave a Reply