9/2 2009

Softbox²

2

Dit weekend samen met Pieter geëxperimenteerd met de set up van Mark Wallace. Twee softboxen frontaal op het model plaatsten: één schuin onder en één schuin boven. De onderste op halve kracht in vergelijking met de bovenste. Het gelegeheidsmodel  is Anneleen van Herfstmensje. Ik ben zéér tevreden van het resultaat, enkel de zwarte achtergrond hadden we misschien beter vervangen door een andere kleur.

Herfstmensje

De volledige set kan je hier bekijken. De resultaten van Pieter zijn hier te vinden.

2 Responses to “Softbox²”

  • Het valt inderdaad wel op dat die achtergrond bij Mark Wallace Wallace meer belicht is dan hier. Misschien als je de achtergrond dichter bij het model brengt dat er licht van de bovenste softbox tot aan de achtergrond geraakt? Eventueel de positie van die softbox wat aanpassen?

    In elk geval een mooi reeksje!

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    ‘t Is niet de belichting van de background maar de kleur zelf. In’t vervolg wit gebruiken is de boodschap, dan komt haar zwart haar ook beter uit.

Leave a Reply