4/2 2009

Sofie

3

Ik ben tegenwoordig niet méér zo een fan van StuBru, een aantal presentatoren beginnen mij zwaar te irriteren ofwel behoor ik niet meer tot de doelgroep..

Daartegenover staat de De wereld van Sofie, daar ben ik echt fan van. Je hoort echt dat deze meid zwaar begaan is met wat ze doet, wie ze interviewt, … De empathie spat er langs alle kanten af zowel in vreugde als bij een diepdroevig verhaal. Ze is in elk geval geëvolueerd van een super side kick naar een mega goeie presentator en ze brengt het allemaal zo leuk en luchtig. Ik ben fan!

3 Responses to “Sofie”

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  Sofie heeft precies een blauw en een groen oog! Dat zit bij ons ook in de familie.. Ik ook, nog meer fan ;-)

 • Ik stelde mij ook al de vraag of ik te oud aan het worden was voor bepaalde programma’s/presentatoren, maar wat Siska en bij uitbreiding Tomas soms doen trekt toch op geen zak. Bij Siska onlangs ‘ontdek de nederlandse zin in een songtekst’ OMG. En dan gebruikten ze dat ook nog bij DSM.

 • frans said

  Sympathiek zal ze zeker zijn, maar ze komt vaak te naief over en haar gegichel lijkt absoluut niet naturel. Om dan maar te zwijgen van haar “moh’s” en “allé je’s”

Leave a Reply