2/2 2009

Den Appel

8

… valt niet ver van de boom. Naar ‘t schijnt gelijk ik nogal redelijk hard op mijn vader. Uiteraard ben ik wel 30 jaar knapper, desgevolgend dertig jaar minder wijs! Maar als ik er op mijn 62 nog zo gezond en fris uitzie als hem dan ga ik de hemel op mijn twee kniekes danken. En als ik een half zo goede vader word voor mijn kinderen als hij voor mij en mijn zus, dan mogen mijn kinderen de hemel op hun blote knietjes danken.

Dad

Ik heb bewondering voor mijn vader: hij staat altijd voor alles en iedereen klaar en dat is mooi. Wat hem ook siert is dat hij sinds zijn pensioen nog dynamischer door het leven gaat als voorheen. Hij is lid van verschillende zéér specifieke culturele verenigingen, heeft al twee boeken over zijn passie geschreven, wordt aanzien als een autoriteit betreffende die passie en hobby, heeft php geleerd omdat hij een webshop wou op zijn website, staat op impuls van ons moeder heel het huis te herschilderen, … en ga zo maar verder! Maar bovenal is hij gewoon een lieve man die altijd goedgezind is en dat alleen al is goud waard.

Ik spiegel mij aan weinig mensen maar als er één voorbeeld is in mijn leven dan zal het mijn vader wel zijn! Ik hoop dat den appel niet ver van den boom valt…

8 Responses to “Den Appel”

Leave a Reply