30/1 2009

Red Lights

3

Om op het werk te geraken moet ik elke dag ongeveer 30 verkeerslichten trotseren en dito flitspalen. Sometimes I’m just lucky en staan de meeste lichten op groen, maar meestal als ik in the line of sight van een kruispunt kom springen die kerels direct op rood. Als ik gemiddeld 1 min moet wachten voor elk licht wil dat zeggen dat mijn reistijd met de 30 minuten wordt, alle chance dat ik meestal nog goei plaatjes bij heb. Vandaag I was kinda lucky:

3 Responses to “Red Lights”

 • Als ge de stoplichten telt lijkt het, mijns inziens, nog erger om ervoor te staan! Maar als ge wat te doen hebt valt het altijd ook wel mee.
  Ik heb mijn fototoestel vaak naast me liggen in de auto. Als ik een leuke nummerplaat zie aan het licht, of een schone zon sondergang terwijl ik aan sta te schuiven op de brug van de noorderlaan, of een interessant huis, dan maak ik foto’s. Maar het lastige is dat voor zo’n zaken de lichten vaak niet lang genoeg rood blijven. Het zijn bijna altijd heel slechte foto’s… Maar je weet maar nooit. Misschien popt er ooit een superfoto uit…

 • Timo said

  Hedde gij ne chauffeur Niko?…of trekte gij gewoon supersnel…?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @ysabje: inderdaad maar meestal zijn de shots van achter autoruiten niet zuiver…

  @timo: uiteraard, ne chauffeur die mij naar mijn werkt brengt… sterk! ;-)

Leave a Reply