27/1 2009

Seriously

7

In tegenstelling tot anderen ben ik niet bepaald een autofreak, ik zie mijn auto ook niet als verlenging van mijn mannelijkheid. Ik hou wel van mooie wagens, comfort en een soepele rijervaring maar met welk type wagen ik rij doet er in principe niet toe. Ik beschik over een bedrijfswagen en zolang die wagen niet te veel van mijn loon in beslag neemt is het allemaal prima. Maar er zijn grenzen…

Met het oog op mijn nakend vertrek bij mijn huidige werkgever moet mijn zweedse gezinswagen naar de carrosier, kwestie van hier en daar een schoonheidsfoutje te corrigeren. Gisteren toen toen ik in mijn bedje kroop vroeg ik me nog even af of ik een leuk vervangwagentje zou krijgen: een golfje om met te karten en een klein sprankeltje hoop bracht me zelfs tot bij de Mini Clubman… Maar de realiteit om 8u deze ochtend schudde me wakker als een trap tussen mijn benen. Er stond daar vrolijk een Nissan op me te wachten … ja een Nissan, blijkbaar bestaat dat nog… Ni(k)ss(a)an! Ik ben op de website gaan kijken en deze steenpuist blijkt Nissan Note te heten.

seriously_small

Enfin, ik ben niet de mens om te klagen dus heb ik er maar geen woord van gezegd en ben in die verhoogde poussette gekropen om richting brussel te tuffen. Nu na er één dag met rondgereden te hebben moet ik toegeven dat deze Nissan Note een zéér handig en practisch wagen is. Maar als ge ne vent castreert, dan mag ‘m nog zo handig in huis zijn ge zijt er toch niks met.  Seriously…  Nissan… it takes your mojo away!

7 Responses to “Seriously”

 • Steven said

  Alé nu, we hadden een Mustang voor u gevraagd..

 • “Met het oog op mijn nakend vertrek bij mijn huidige werkgever” Awel, t loopt daar precies leeg.. So, als ik zo vrij mag zijn, wat zijn de plannen?

 • Rylix said

  Hehe, heb zo eens enkele dagen in een panda gereden. :) Gewoon proberen niet onder de 4000 rpm te komen. Kan nog best fun zijn.
  “performance through lightweight” zeker ;-)

 • een auto voor iemand met een actieve levensstijl… Past dat niet perfekt?

 • moet je zelf trappen?

 • tOM said

  héhé ! troost u. Ik mag alle dagen mee nen skoda fabia break !!!! rondsjesen…

 • rofl… verhoogde poussette…

Leave a Reply