20/1 2009

She tricked me

5

Op een dag kwam the misses thuis met in haar hand een dvd reeks begeleid door volgende uitspraak: “Als gij toch heel de avond met weet-ik-véél-wat bezig zijt dan kan ik net zo goed een vrouwen-serie zien” en ze zwaaide vrolijk met seizoen 1 van Grey’s Anatomy. Ik dacht bij mezelf: mooi !  dan kan ik ondertussen lekker mijn ding doen.

Zo gezegd zo gedaan… ik aan ‘t rondhossen met mijn camera of laptop of boeken en the misses zat in de zetel: soms giechelend, soms zuchtend, soms met tranen in de ogen, … en dat wekte mijn nieuwsgierigheid. Dus eerst bleef ik al eens staan kijken: rechtopstaand met mijn handen in de broekzakken om dan even later weer verder te gaan met wat ik bezig was. Maar niet veel later stond ik daar weer omdat ik in de verte wéér ene giechel of zucht hoorde, … Staan werd zitten op de rand van de zetel, zitten op de rand van de zetel werd wat dieper in de zetel gaan hangen om uitendelijk nu als een real addict klaar te zitten met chips voor dat de dvd gestart is. Nu zit ik zelf mee te zuchten, giechelen, lachen, …echt! Ik ben in de val gelokt, verleid, opgelicht! She tricked me into liking a girly wirly chick serie!! Samenwonen… het doet wat met je!

5 Responses to “She tricked me”

  • Lancelot said

    Goed zo! Ik vond ‘Desperate Housewives’ ook wel wat :-)

  • Agja, gewoon toegeven, ze winnen meestal toch die dames! Snotterse!

  • Tuurlijk kijk je naar zo’n serie. Kei knappe grieten die doktertje spelen en op hun mannelijke collega’s kruipen. Jippie!

  • wacht tot ze met de gilmour girls af komt…

  • grey’s anatomy is dan ook steengoed met dokter karev RRRR :p

Leave a Reply