19/1 2009

ingeblikt staal

2

Vanmorgen op Studio Brussel werd er voor de tweede – bij mijn weten – keer omgeschakeld naar: “héél het programma op verzoek“. De reden daarvoor is omdat er meer dan 300 km ingeblikt staal stil staat op de Autoroute du Travail. Een leuk ideetje om inderdaad het file-leed te verzachten. Want 300km file dat is een rij van auto’s die bijnà langer is dan ons nederig landje. Dat is file van Oostende tot Arlon bij wijze van spreken:

Op tijd komen op je werk is belangrijk, op afspraken nog meer, belangrijk dus dat er véél aandacht aan de file besteed wordt in de ochtend.

Maar ik vraag me altijd af waarom de avondprogramma’s er niet veel aandacht aan besteden. t Is toch ook belangrijk dat je snel thuis bent na een werkdag vol noeste arbeid. Je wil toch òòk efficient en snel naar huis om bij je vrouw en kinderen, minaar, moeder, katten, cavia, bonzai-plantje, favoriete serie of schaap te zijn. Dat het verkeer ‘s avonds iets verspreider vertrekt zal wel een oorzaak zijn, maar toch 2u onderweg naar huis is geen uitzondering voor bepaalde mensen. Dus ik ben prò actieve file-radio in de avondprogrammatie. Misschien moet ik ook zo een domme facebook groep oprichten die niets uithaalt…

2 Responses to “ingeblikt staal”

  • omdat “zet em op siska” fantastisch is maakt dat niemand iets uit :)

    (ok ja ik werk gewoon in mijn living maar los daarvan)

  • herm said

    Ik denk dat het al minstens de 3de keer is dat het filealarm afging (zoveel keer heb ik het toch al geteld). Best een leuk concept en zorgt voor de nodige afleiding…

Leave a Reply