18/1 2009

Autosalon

2

Het plan was naar het autosalon te gaan. Maar na een uurtje of twee daar rond gelopen te hebben leek het meer op een grote showroom dan op een interessante beurs waar ze op een orginele manier hun producten aantrekkelijk presenteren… wij verwachtten mooie hostessen, beat cars, booty babes op moto’s, lichtshows, knallende motoren, muscle cars … maar neen hoor niets van dat. Gewoon een aaneenschakeling van zalen met veel auto’s… droog geserveerd! De enige die een beetje kaas hebben gegeten van entertainement is Citroën, ze hadden nog een redelijk coole conceptcar staan.

Verder stonden er ook heel véél moto’s tentoongesteld. Het leek weer of ik in Amsterdam of Parijs was, daar zie je ook veel moto’s en brommers gewoon geparkeerd staan. Hier dus ook geen andere verhaal. Een grote showroom met veel moto’s… bòòòòring!!

Kortom: geen grave show cars, geen knappe hostessen, geen special stuff… niet lang gebleven daar.

[hele fotosetfull screen ]

2 Responses to “Autosalon”

 • Anne said

  Deze hostess heeft dringend wat goede lingerie-raad nodig.

 • Frederik
  Twitter: Fredjefoto
  said

  Het is crisis zeker…
  Maar het is dan ook het bedrijfswagen salon en niet van hetzelfde kaliber als de grote tweejarige versie

Leave a Reply