15/1 2009

Do You Poken

4

Gisteren via P. aan een Poken gekomen. Wat is een poken? Héél simpel; een soort sleutelhanger/USB stick waarmee je offline kan connecteren met mensen en deze hun gegevens dan uploaden naar een overzichtelijke webinterface. Het leuke is dat om de gegevens van je contactpersoon te ontvangen je de handjes van de respectievelijke pokens tegen elkaar moet houden, héél symbolisch! Later kom je dan thuis en upload je de nieuwe contactpersoon via usb naar de webinterface. Een uitgebreide uitleg vind je op hun website.

Het ding draait nog in bèta en heeft nog een aantal gaps op gebied van gebruiksgemak maar dat zijn minor issues. Je kan bv je contacten nog niet exporteren enzo maar dat zal er allemaal wel aankomen…
Morgen komt er een pakketje met 6 übervette pokens aan. Eentje gaat er naar the misses, de rest gaat de deur uit… meer daarover als ze zijn aangekomen.

poken

4 Responses to “Do You Poken”

Leave a Reply