13/1 2009

Rik Torfs

8

Wil er iemand tegen Rik, professor in Kerkelijk Recht, Torfs zeggen dat hij echt niet grappig is. En dat zijn humor beneden alle peil is. Dat die mens een autoriteit is in zijn vakdomein, daar heb ik alle respect voor. Maar de geforceerde humor die hij ten berde brengt in de slimste mens, daar zou ik persoonlijk de inquisitie terug voor in ‘t leven roepen.

8 Responses to “Rik Torfs”

 • Ex-Roomie said

  Nie overdrijven hé …
  “Bart De Klever”, vond da een goeike :)
  Alleen moet ie beter leren verbergen
  dat elke mop in da programma al op voorhand klaarligt.
  Nu druipt het er van af !
  Ze zouden beter u op die stoel zetten !
  Da zou pas gieren zijn !

 • bwoh, als die woestijnvissers het grappig vinden, dan zal ie nog lang blijven zitten hé?
  en als ik flauw mopkes van buiten moet leren van mijn baas, dan zou ik het ook extra hard laten merken

 • hij is opvallend minder in beeld dan vorig jaar. mijn prognose: bart de wever volgend jaar éénmansjury. (bweurk)

 • Miche said

  Ik vind vooral Bart Dewever vreselijk in De slimste. Ik krijg het op mijn heupen bij het idee dat dieje zwartzak zendtijd krijgt op de openbare omroep. Maar los daarvan zijn de mopjes van Rik Torfs wel een beetje stom soms idd

 • Hmm, hij is inderdaad minder goed dit jaar.. denk ook dat hij dat zelf wel weet. Maar soms doet hij het nogaltijd wel goed, heb ook altijd Rik Torfs zijn manier van doen alleen al grappig gevonden :)

 • Bij momenten vind ik hem best grappig maar vooral dat semi-poëtische gedoe (zoals hier: http://www.youtube.com/watch?v=Ybbok9v0c9c ) kan ferm tegensteken.

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  als ge al van uw eigen mop zegt dat die slecht is, ben je al verloren. Hoe dan ook, soms grappig, soms idioot

 • Hoi ! Ik kijk niet naar de slimste mens, krijg het er van op mijn heupen !

Leave a Reply