11/1 2009

Seriously

4

Ik weet niet welke god ik een stevige trap tussen de benen heb gegeven maar in elk geval heb ik de woede van één of andere muzikale god op mijn dak gehaald.  Sinds kort, sinds de nieuwe bovenburen dus, worden wij zondagochtend gewekt door een oorverdovende serenande van één van de twee kerels die boven ons wonen. Ofwel zingt hij mee met de radio of wel hebben ze daar die karaoké playstation maar in ieder geval worden wij getrakteerd op een übervalse serenade met uitschieters in zowel hoge als lage tonen. ‘t Is niet aangenaam om er wakker van te worden maar eenmaal we dan toch wakker zijn liggen we te gieren in ons bed want het is echt gewoon hilarisch! En wat is er leuker dan met schuddebuikend van ‘t lachen op te staan ‘s  zondags. Ik verkies nog altijd dat boven de dj’ende hollander schuin onder of de demente aritmische pianist net onder ons. De fitness is ondertussen redelijk ok, daar hebben we geen last meer van voorlopig. Bovendien lijken het mij sympatieke kerels en als ge iemand sympatiek vindt dan verdraagt ge meer… zo subjectief zijn we wel! En ‘t is ook niet elke dag in tegenstelling tot de rest.

Maar ik moet echt iets héél staout hebben gedaan om constant door muzikale incompetente gebrainwashed te worden. Ik ben benieuwd wat ons hier nog op muzikaal vlak te wachten staat in de tijd dat we hier nog wonen. Seriously, what’s next!

4 Responses to “Seriously”

 • Lancelot said

  De fitness is ook wat ik zou noemen ‘virtueel’ failliet… WorldClass was niet van plan in januari de deuren open te doen. T.t.z. ipv WorldClass is het nu opeens FirstClass geworden (zou in principe een overname moeten zijn). Maar niemand die kan (of wil) zeggen hoe de vork juist in de steel zit. Iedereen krijgt alleen de spijtige mededeling dat men 35 euro moet betalen omdat de verzekering niet in orde was…
  Blijkbaar is in het verleden nog wel meer ‘gefoefeld’… Mensen met jaarkontrakten tot 2013… Of ganse groepen die gaan trainen voor 19 euro…
  Verklaart ook waarom de meeste kleedkastjes geen sleuteltjes meer hebben, er meer dient gedoucht te worden met koud water dan warm water, de meeste douches gewoon kapot zijn, de sauna het niet meer doet, …

 • Frederik
  Twitter: Fredjefoto
  said

  oeeeh bad karma ofzo ?

  Ach ja het kan maar iets speciaal zijn neem ik aan.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @lancelot: dat is spijtig voor die leden maar als ik kijk naar mezelf en de andere buren dan denk ik yeay!

 • Sterkte man, sterkte… In een stad leven met de buren zo dicht bij, maakt dat je soms bijna met hen samenwoont…

Leave a Reply