7/1 2009

don’t get me wrong

11

Ik ben een brave jongen, als mensen iets vragen aan mij dan kan ik moeilijk neen zeggen. Niet omdat ik een deurmat ben maar gewoon omdat ik graag andere mensen help en vrienden niet graag in de koude laat staan. Plus ik ben ook gewoon een handige jongen: ik kan uw auto een beetje maken, ik ben de sterke hand die je nodig hebt bij een verhuis, kom je computer problemen oplossen, maak met plezier een website voor je, trek graag een foto van je voor je facebook profiel, kom helpen om een feestje voor te bereiden en als het moet draai ik wel heel de avond plaatjes, ik verplaats afspraken om je te helpen, op uw kind babysitten is geen probleem, uw tuin omspitten: yes we can, laat mijn lief alleen achter omdat uw lief vindt dat er dringend een kast moet verplaatst worden, kom midden in de nacht je oppikken omdat uw lief je heeft laten zitten, bezat me mee om die reden … Ik doe het allemaal met liefde & plezier omdat ik gewoon graag help en niet vies ben van werk.

Maar sommige mensen maken daar een beetje misbruik van, denken dat ik een hulpje ben dat onvoorwaardelijk klaar staat. Sommige mensen bellen mij om te komen helpen en gaan dan zelf langs de zijlijn staan kijken, denken dat ze baasje of coördinator zijn… zo werkt dat niet: equal effort zeker als ik mijn vrije tijd opoffer om je te helpen. Ik ben ne goeie kloot but dont get me wrong: ik stamp héél hard in uw kloten als ge mij niet respecteert en meestal net iets harder dan ge verwacht, op het moment dat ge niet kijkt.

11 Responses to “don’t get me wrong”

 • Mijnen auto moet nog eens dringend gewassen worden… wanneer kom je langs? ;)

 • Tgoh ja, en dat van die tuin omspitten eh… :-D

 • Comicsken said

  Ik had het er gisteren ook nog over! Sommige mensen schamen hun er dan nog niet voor ook! Ohja, en “dank u” is voor sommigen zo een moeilijk zinnetje…

 • Wouter said

  Kan me wel een beetje vergelijken met jou. Buiten dat ik me soms dan iets te laat doen.

  Ik vraag mij al heel lang af hoe sommige mensen hun niet schamen voor bepaalde dingen. Soms denk ik dat ik beter ook zo zou worden.

 • Sja.

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  Ik heb wat ramen die moeten geverfd worden ;)…just kiddin’

 • Hete lijkt mij hoog tijd dat ze eens iets voor u doen… Ik ken u niet, maar als ik eens iets voor u kan doen. Ge hoeft er niks voor terug te doen. Serieus, laat maar weten!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @Ysabje: Das goe ik zal ‘t onthouden!

 • PeterD said

  quote : ‘meestal net iets harder dan ge verwacht, op het moment dat ge niet kijkt.’

  Is t ne Schorpioen of is t ne schorpioen ? :P

  ne mede-schorpioen

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @peterd: You got that damn straight!

 • Jan said

  Sounds very familiar :-)

Leave a Reply