5/1 2009

snowdayzz

2

Kijk, op dagen als deze snap ik niet dat de parken en straten niet vol met mensen zijn die genieten en spelen in de sneeuw. Sleeën, schuiven, je kameraden hun broek volproppen met ijskoude sneeuw, sneeuwballen smijten naar de kerels van de straat verder op, iglo’s bouwen, je tong vastvriezen aan de lantaarnpaal, sneeuwmannen maken en omduwen… kortom gewoon doen wat je moet doen op zo een ondergesneeuwde dag. We hebben er begot twee of drie op een jaar, das héél wat unieker dan de jaarlijkse nationale feestdag. En zo af en toe en sporadische verlofdag kan nooit geen kwaad. We zouden zoals in Koning van Katoren een Ministerie van Plezier moeten hebben, die vijf extra verlof dagen mogen uitvaardigen per jaar: twee als het hele mooie dagen zijn, twee als het héél hard heeft gesneeuwd en eentje zomaar!

SnowDayzz

2 Responses to “snowdayzz”

  • super idee, zolang crembo maar niet de minister van plezier wordt.

  • Where and when? I’ll woop your ass :)
    Maar ik geef je gelijk, nergens mensen gezien die in de sneeuw speelden, ben er zelf ook van gebleven.

    Misschien teveel miserie met sneeuw op de baan om nog happy thuis te komen en ermee te gaan spelen?

Leave a Reply