1/1 2009

nye

1

Als er één ding is waar ik een waanzinnige allergie van heb dan is het verplichte feestjes. Bovenaan het lijstje van verplichte nummertjes staat Nieuwjaar! Dit jaar alvast gekozen om met hebben en houden vantussen het feestgedruis onderuit te muizen en met een 10 tal vrienden en hun pasgeboren kindjes ergens in een strandhuisje in Domburg te kruipen. Kan je u voorstelen hoe hard ik een hekel heb aan Nieuwjaar, ik prefereer zelfs 4 platte baby’s als gezelschap tegenover 1000 zatte mensen, gratis drank, drukte, aanschuiven, wachten, … Enfin, wij hebben er gewoon een gezellige dag, avond en ochtend van gemaakt! Strand wandeling, lekker eten en drinken, ontbijtje, keuvelen, zeveren, lachen, …

One Response to “nye”

  • [...] nieuwjaar door te komen zonder de verplichte feestjes heb ik me vrijwillig laten opsluiten met vier baby’s en kersverse ouders. Maar dat gaf me wel de kans om rustig wat portretjes te [...]

Leave a Reply