30/12 2008

freezin’ my balls of

3

Zo dat was het dan mijn sportief jaar 2008, net voor de laatste keer dit jaar een toertje gaan lopen in ‘t park. De thermometer gaf -5 aan toen ik terug in de auto stapte, mijn blote beentjes hebben het geweten want die zagen knalrood en eigenlijk voelde ik ze niet meer. Enfin, ik heb het toch maar gedaan! Ik ben niet de man van voornemens, eerder van gewoon doen. Dus vanaf januari 2009 ga ik elke week van het jaar lopen omdat het gezond is, leuk is, stimulerend is voor de metale weerbaarheid en nodig is om mijn gezondheid op te krikken.

in Lifelog Tags: , ,

3 Responses to “freezin’ my balls of”

 • Met de auto naar het park om te lopen. Da’s nu eens goe geregeld se… Maar ik begrijp het wel. Ik ging indertijd lopen in het prinsalbertparkske. Maar dat is zo klein en omgeven door kleine files of hardrijdersbanen dat je beter kan roken dan hardlopen… Proficiat wel met je voornemen…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ge hebt gelijk, maar ik zie het niet altijd zitten om dan in de koude helemaal bezweet naar huis te fietsen… binnenkort loop ik van hier naar ‘t park… binnenkort ;-)

 • ik ben net het omgekeerde. Ik zit al een ganse week te zeggen dat ik vanaf overmorgen 2/1 dus terug dikke vrienden ga worden met evy gruyaert.
  Ipv dak al eens een hele week week 1 van start to run had gedaan, dan was ik nu al weer een beetje dichter bij mijn doel. Ik doe veel blabla, maar weinig boemboem. En mijn vrienden zijn allemaal ni streng genoeg om bv te zeggen: als ge ni beweegt, moogde niemeer in ons buurt komen ofzo :p

Leave a Reply