19/12 2008

a little sun

3

Sunset over Antwerp (Berchem)

Heel de dag binnengezeten naarstig aan het werk. Tegen het avondvallen keek ik naar buiten en zag nog een laatste restant van de zon wegzakken over de buitenrand van Antwerpen. Ik ben maar even snel naar het dak van den building gelopen om de laatste stralen op te vangen. Vandaag ook andere berichten te horen gekregen die een zonnetje doen schijnen in mijn koppeke!

3 Responses to “a little sun”

 • Weeral een nieuw layoutje! Ik vond het vorige nochtans wel mooi.
  Ik ben wel erg benieuwd naar die andere zonnigheden die ge gehoord hebt! Wanneer krijgen we dat te horen? Is het zover? Is het wat ik denk?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ja de vorige was mooi maar ik word geuren en kleuren nogal snel beu dus heb ik maar eer voor iets minimal gekozen, that I like the best. Wat betreft de de zonnigheden, ‘t is niet wat je denkt… ;-)

 • Proficiat! You deserve it… ;-) Ben er zeker van dat dat voenken gaat geven!! ;-)

Leave a Reply