12/12 2008

essenza del musica

3

Het is echt een eeuwigheid geleden dat ik hier nog eens iets muziek gerelateerd heb gepost, simpleweg omdat het lang gelden is dat ik nog iets noemenswaardig ben tegengekomen. Maar de kerels van “The Last Shadow Puppets” kunnen mijn omerta doorbreken. Steengoed vind ik die mannen. Dus gewoon omdat het vrijdag is en dat er dan een dijk van een schijf mag weerklinken, alstublief…

YouTube Preview Image

3 Responses to “essenza del musica”

  • Ohja en die Alex Turner heeft zo’n zalige stem ook. Goeie keuze!
    Mss vinde dan “i bet you look good on the dancefloor” van arctic monkeys ook een prima lieke?

  • 10y said

    jaaa! Standing next to me is een topschijf!!

  • De hele cd is echt topniveau. De andere nummers hoeven niet onder te doen voor dit. Prachtig stukje muziek.

Leave a Reply