7/12 2008

koude rillingen

2

Spanish Vibes

Aan het wandelen door de stad hoorde we in de verte en krachtige mannenstem die melancholisch zijn stem aanhefte! NIeuwsgierig slenterden we in de richting van het gezang. Op de hoek van de Lombardenvest stond deze man waardig, vol passie en emotie  zijn klaagliederen te zingen. Ik kreeg er koude rillingen van, zo somber en tegelijkertijd mooi!

2 Responses to “koude rillingen”

 • photoblog | herman horsten
  Twitter: pitslamp
  said

  Muziek op de cultuurmarkt…

  Cultuurmarkt Antwerpen 2008
  ……

 • De foto is mooi. Dat nummertje 25 staat er wel een beetje vreemd, maar dat maakt het ook grappig… Oja, we zijn trouwens geen buren meer. Ik ben overgelopen naar het decadente zuid. Niet omdat dat zo geweldig is (want het is veel gebakken lucht), maar wel omdat de creche van mijn zoon daar ligt. Ik zal het misschien toch wel missen daar in berchem…

Leave a Reply